VANKI

Runoilija Lotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taide muotoutuu käsissäni ymmärtäen minua.
 

Valo kahden heijastuksen välissä,
äärettömyys yhdessä tilassa.

Minun vapauteni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun yltää yli kahleiden,
usein tunteiden rakentaman
voi vapaana liitää äärettömään.

Tosi Hieno.
Vahva.

kevyt ja avara tunnelma tässä
tykkäsin

Tämä on taidetta Sydämellinen onnitteluni.

Wau :O
Tosi nätti <3

..nuo sanan kaksi hahmoo luo,
sit' kiinni saa ei yönkään vuo -
kun karkaa sielu sisimmän,
se oman laulun luo...

hienoa ja koskettavaa kerrontaa, pidin!

Vau. Tämä on suorastaaan... Upea. Laitoit sanattomaksi.

Taideteos mitä parhain. Kahden heijastuksen välissä, voisi tulkita tuon sanoman usealla tavalla ja siksipä tämä teksti on taidetta. Ja mitä tulee otsikkoon se kertoo jo paljon. Vanki Kuin rakkauden ja ystävyyden yhteistulos, mutta miten valita on eri asia.

luin mielenkiinnolla

todella upea

Ovela teksti!
Onnittelut syntymäpäivänäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot