PÄIVÄN TUNNE

Runoilija Lotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taide muotoutuu käsissäni ymmärtäen minua.
 

Kaunis aamu
ei ole uusi päivä.

Lanka katkeaa
mahdollisuudesta
lopun alkuun.

Hetki
vastakohtien välissä.

Olen pelko
ikuisuudesta,
heijastus eilisestä.

Huomenna
olen vielä vähemmän.

Haihtuva yön henkäys,
siipesi taitan.

Tilaa ei ole
heräävälle.

Olemattomuudella
on syynsä.

Tähän hetkeen jään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava!
Ihailen ja luen uudelleen...

Ihan samaan tunteeseen jäin, kuin Pierikki
eli "tähän hetkeen jään".

Liikuttavan todellinen epätodellisella tavalla. En ehkä osaa sanoa miltä minusta tuntuu mutta tarkoituksena oli sanoa, että pidin siitä mitä kirjoitit

Luin runosi montakertaa ja tutkailin,mutta
tähän hetkeen jäin.

 

Käyttäjän kaikki runot