elämä on

Runoilija ipe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 19.3.2024 13:30

Asuinpaikka: urjala
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.4.1963

tulisieluinen elämää nähnyt ajattelija olen. mulla vain aina ollut pakonomainen tarve purkaa itseäni sanojen kautta ulos. mun motto on että puolen litran pulloon ei mahdu litra vettä.. tulkitkoon kukin miten haluaa.
 
kuka piirsi taivaallemme rajat, kuka
puhalsi pilvet tähtiemme eteen..

me kaksi, kadottaen mahdollisuudet, tuoden
esiin vain mahdottomuudet..

minä suljin vain silmäni, ja olin lähelläsi,
oletko vain se kadonnut aika jota joka
yö etsin..

yritän etsiä muistikuvia mustavalkoisesta ajasta
jolloin en elänyt, sinä vain minusta maalasit
näkyviin kauneimmat värit..

ikävää ja yksinäisyyttä maailma tulvillaan,
kukaan ei kuullut kun jotakin sisälläni
särkyi..

kuitenkin joka hetki olet sisälläni, ajatuksissani,
sinusta en koskaan luovu..

rakastamatta toimisin toisin.

Selite: 
ei ole elämä aina helppoa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on. Joskus surusävyinenkin. Niin kuin runosi. Tämä puhuttelee minua.

Surullisia tunteita täynnä runosi. Kaihoa, kauniita sanoja, koskettavaa. Pidin runostasi.

Tämä on kaunis ja kaihoisa runo.

jossei koskaan ois rakastanut....ois jäänyt paljosta paitsi

Kaunista ja herkkää. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot