ON/OFF

Runoilija angalia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kepeistä kielipeleistä sanasotaan


Kimpat ja miitit -> Kolumnit, pakinat, mielipiteet yms.
Vieraat kielet & 2. kotimainen -> Laulujen sanoitukset
Sarjat -> Näytelmät
 
Kivitalon kylmät seinät
kahisevat lakanat ja sinä liian hiljaa
sinä rakastit kunnes muistit ja minä
kohautin olkiani
kunnes
halvaannuin

ja nyt minä olen alkanut vihata
eikä edes vihani ole mitään ilman sinua
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tarina.

Itku, senkin neitonen.
Ei rakkausrunojen tarvi aina olla hirmusta höttöä, niinku tämä ei ookkaan. Tämä näyttää kauniilta ja kuulostaa vielä enemmän. Olankohautuksia. Öh, no tämä runo taisi syödä minulta kaikki sanat. Jotenkin mulle tulee mieleen Kuutamolla-leffan asunnot.
Ensin ollaan, ja sitten ei. On, off. Ja offina se pysyy, kun ei ole enää sitä toista ihmistä. Hitsi, tämä on vaan aika melkoinen.

pysähtynyt, paljon puhuva tunnelma tässä tekstissä. surullista ja samalla lamauttavaa. vähän kuin se fiilis kun tekisi mieli itkeä, mutta kyyneleitä ei vain tule. hyvä teksti.

mielestäni olennaisimmat kohdat on tuossa kolmannessa rivissä, jossa runon sinähahmo muistaa jotain merkittävää, josta kaikki tuntui saaneen tässä alkunsa, ikäänkuin juuri silloin käännettiin nappulaa off -asentoon. loppu on seurausta.

erittäin osuvasti tuo viimeinen kappale on vedetty ulos runon muiden osien joukosta, kuin korostaakseen tapahtuman kivulloisuutta.

vaikuttavasti kerrottua, mutta se ei ole ihme, kun tiedän kenen sivulla olen.

Apua. Tää on niin karmivan todellinen, ihan kuin joku ote menneisyydestä. Sellaset on-off jutut on varmaan pahimpia, kun ei ikinä tiedä, missä mennään ja ei voi olla varma, onko se rakkautta vai vihaa. Hienosti vangittu.

Ihana

Ei ilman toista voikaan tuntea noita tunteita.
"Ja sinä liian hiljaa", kuinka tuo tunne onkaan ilkeää, mitä hän ajattelee, kun ei puhu mitään.
"kunnes halvaannui", melko raa`asti sanottu,mutta kuitenkin tuo herättää lukijan ajattelemaan, kuinka ihminen voi tulla "tunteettomaksi"
Tämä on hieno ja todella harvoin arvostelen näin pitkästi... ;)

 

Käyttäjän kaikki runot