Yölliset haaveet

Runoilija jerri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2003
Viimeksi paikalla: 8.12.2020 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toistaseksi tosi vanhoja runoja kaikki... Kunhan tässä saan aikaseksi, lisäilen noita uusia pöytälaatikoista :)
 

salattuja tunteita ei sanota ääneen,
ne kuiskataan yön pimeyteen,
ja unohdetaan, kun aamu taas sarastaa.

Joillekin ajatuksille ei anneta valtaa,
ei ennenkuin osaa ne mieleensä piilottaa,
ja järjellä tunteensa tukahduttaa.

Öisin voi pienen hetken sitä tunnetta helliä,
nauttia, ja sydämellään haaveilla.
Mutta auringon noustessa,
on osattava irroittaa.
Katsottava itseään päivän valossa,
ja kaikki yöllinen taas unohtaa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot