Poltetta

Runoilija jerri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2003
Viimeksi paikalla: 8.12.2020 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toistaseksi tosi vanhoja runoja kaikki... Kunhan tässä saan aikaseksi, lisäilen noita uusia pöytälaatikoista :)
 

Silkkiä, satiinia,
Rakastelua, rakkautta,
Yhtä rumaa, kuin kaunista.

Hikeä, kyyneleitä,
Huokauksia, huutoja,
Kuiskauksia ja kuuntelua.

Kosketa syvemmältä,
Polttavan pinnan alta.
Sula sieluun,
ja sisälle sen.
Vajoa minuun,
Kaiken muun unohtaen.

Tässä tulessa,
Näissä liekeissä,
Hyväily on polttavaa jäätä.
Suudellessa huulet höyryävät
ja silmissäni näet sulaa laavaa,
Sydämestä asti pinnalle virtaavaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot