Nimetön

Runoilija Rockangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harmaita betoniseiniä,
Vaaleaa kylmää lattiaa.

Miettii tyttö miksi istuu täällä,
Hyljättynä.

Näkee ikkunasta huomisen, tulevan.

Jos ääntä pitää tai elää tyttö tuo.
Saa hän rauhottavia tai uneen vaivuttavia.

Hän ei ole päässyt vuoteen ulos huoneestaan,
Hoitajat kiertävät lakeja, eihän niitä ole pakko noudattaa.
Kaiken voi kiertää.

Itse hän tuskaansa ei aiheuta, yhteiskunta ei valvo,
Ei auta.

Tyttö miettii näkeekö huomenna huomista ikkunasta.
Onko tulevaa?

Selite: 
Onko suomessa
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Totuuden mukainen runo.
Itselleni tulee runostasi tyhjä olo. Hienosti olet kuvaillut nykypäivän yhteiskuntaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot