Soulia.

Runoilija Rockangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nainen utuisessa kahvilassa.
Tummia kuvia.
Sumua, ehkä tupakan savua?
Soulia, tummaa musiikkia.
Mustaa kahvia ja menetettyjä unelmia.

Selite: 
Muisti kuvia pienestä kahvilasta Amerikoista Chicagosta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelmallisen kaunis.

Muutamalla sanalla olet saanut luotua upean tunnelman.

Kiitos paljon. :) Tykkään tästä runosta

"Mustaa kahvia ja menetettyjä unelmia."

tykkään tuosta kohdasta.

Tunnelmallisen kaunis.

Muutamalla sanalla olet saanut luotua upean tunnelman.

Kiitos paljon. :) Tykkään tästä runosta

"Mustaa kahvia ja menetettyjä unelmia."

tykkään tuosta kohdasta.

 

Käyttäjän kaikki runot