Millan memoria.

Runoilija Rockangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäi vaan kylmät aamut.
Ei enempää.
Joka ilta toivon nukkumaan mennessäni, että aamulla hiipisit huoneeseeni ja herättäisit.
Pidin itsestään selvyytenä, että en menettäisi sinua näin aikaisin.
En ollut valmis luopumaan.

Selite: 
Töksähtelee, korjailen, myöhemmin, kun jaksan. Aitoja isoja tunteita ;((.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain hyvin koskettavaa.

Hyvin koskettava runo ystävän muistolle,- elämä ei oo aina silikkistä eikä sileetä,- surua me kaikin vuorollamme koetaan ja siitä vain täytyy jatkaa omaa elämäänsä.
Kiitos sanoostas.

Tässä on jotain hyvin koskettavaa.

Hyvin koskettava runo ystävän muistolle,- elämä ei oo aina silikkistä eikä sileetä,- surua me kaikin vuorollamme koetaan ja siitä vain täytyy jatkaa omaa elämäänsä.
Kiitos sanoostas.

 

Käyttäjän kaikki runot