Unissakävelijä

Runoilija Lisbeth-täti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.2.2016
Viimeksi paikalla: 12.8.2020 17:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuorena näin toistuvasti unta,

että vanhenin yhdessä yössä.

Unessa surin, etten ehtinyt

perustaa perhettä ja maksaa

velkaani elämälle.

 

Olen ehtinyt maksaa velkani,

jopa lapsenikin ovat ehtineet.

Nyt kun näen samaa unta,

iloitsen luullessani,

että se on todella unta.

 

Uneni jälkeen pelästyn kasvoja,

jotka katsovat minua peilistä.

Nipistän itseäni,

toivon herääväni,

tai olevani unissakävelijä.

 

2.3.2016

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuosia sitten peilissä oli oloinen pojan vesseli. Nyt uurrekasvoinen karvainen ukkeli.
 

Käyttäjän kaikki runot