Ystävä

Runoilija Lisbeth-täti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.2.2016
Viimeksi paikalla: 12.8.2020 17:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaverin kanssa tavataan tavalla tai toisella.

Voidaan olla ystäviä tai vain kavereita.

Hyvä on kuitenkin olla kavereitä,

ilman heitä elämä olisi yksitoikkoista.

 

Ystävä on kaveri, jota tavataan tarkoituksellisesti.

Hän voi olla kuuntelija tai tukija,

tai voi tuoda iloa elämääsi pelkästään olemassaolollaan.

Ilman ystävää elämä olis synkkää ja yksinäistä.

 

Sydänystävä on sinulle läheinen ja rakas.

Luotat häneen niin, että paljastat kaikki heikoutesikin

ja salaismmatkin toiveesi, eikä hän petä luottamustasi.

Ilman sydänystävää tuntisit itsesi merkityksettömäksi.

 

Rakastettu on kaikki nämä ystävyyden muodot yhdessä.

Sekoitus on vaihteleva ja muuttuu vuosien kuluessa.

Tärkeää tässä ystävyydessä on duetto, ei sooloilu.

Valitettavasti kaikilla ei ole sävelkorvaa edes kuorolauluun.

 

Ystävänpäivänä kannattaa muistaa ja muistella niin

kavereita, ystäviä, sydänystäviä kuin rakastettuakin.

Onnittele itseäsi, jos voit lähettää tervehdyksen

usealle kaverille tai ystävälle.

Ole onnellinen jos sinulla on edes yksi sydänystävä.

Elämä on suonut sinulle lahjan,

jos duoetoit tänää rakkaasi kanssa.

 

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan loistava ylistys ystäville ja rakkaille <3
Aivan upea ystävänpäivänruno tämä.
 

Käyttäjän kaikki runot