Minä,sinä,hän...

Runoilija Nikole

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten voin olla minä,
kun en tiedä kuka minä on?
Voisinko olla hän?
Sinä?
Tai tuo?
En,
koska minä olen minä.
Itselleni tuntematon minä,
omassa kymmenessä
persoonassani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohdinnallinen on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot