Elät ikuisesti

Runoilija kolumbus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ihmínen ei koskaan kyllästy, sillä löydöt eivät koskaan lopu. Runoni käsittelevät elämää, surua ja kaipuuta. Iloa löytyy pisara. Syviä vesiä taas mittaamaton määrä. Sarkasmia ja ironiaa innoittamaan. Huumoria on höysteenä hippunen. Tyylini on filosofian ja runouden välimaastossa seikkaileva :)) Minulta on ilmestynyt runokirja "Kerin kivestä pumpulia". Runot ovat vuosilta 2005-2008. Sitä saa verkkokirjakaupoista.
 

lempeään kauneuteesi havahtuen
ja siinä uudestisyntyen

punoin sieluni puhtaat
versot lämpimien sormiesi
lomaan

hyväillen jokaista kätesi
uurretta neitseellisellä
voimallani

tunsin elämäntiesi suunnan
kuin se olisi ollut omani

sen liikkeet, sen halun
sen kyltymättömän palon

olit ajatuksieni ydinjuuri
ja hellimmin varjeltu aarre

asuit sieluni syvimmissä
kätköissä ja tunteissa

puhtaimmissa oivalluksissa
pyhimmissä hetkissä

elit kuin viimeistä päivää
sydämeni värisevien
kammioiden suojeluksessa

sinä elit, sinä elät
ikuisesti minussa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot