Armahda

Runoilija kolumbus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ihmínen ei koskaan kyllästy, sillä löydöt eivät koskaan lopu. Runoni käsittelevät elämää, surua ja kaipuuta. Iloa löytyy pisara. Syviä vesiä taas mittaamaton määrä. Sarkasmia ja ironiaa innoittamaan. Huumoria on höysteenä hippunen. Tyylini on filosofian ja runouden välimaastossa seikkaileva :)) Minulta on ilmestynyt runokirja "Kerin kivestä pumpulia". Runot ovat vuosilta 2005-2008. Sitä saa verkkokirjakaupoista.
 

telkesit minut suloisuutesi ja

salaperäisyytesi puutarhaan

siellä harhailen ilman minkäänlaista

kykyä suunnistaa ulos

ilman taitoa löytää enää sinne

missä unelmat olivat vielä

pieniä ja uskottavia

sinun puutarhassasi kasvaa hedelmiä

joiden viattomuus on pettävää

yksi ainoa makupala

ohimennen napattu maistiainen

ja olet mennyttä, syösty järjettömyyteen

armahtaisit jo vähän, sinä

joka jätät jälkeesi unelmariippuvaisia

olemattomaan uskovia

rakkauteen takertuvia

ikuisesti tuomittuina etsimään sitä

mikä vielä ennen oli mahdotonta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot