Katkera vanhuus

Runoilija kolumbus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ihmínen ei koskaan kyllästy, sillä löydöt eivät koskaan lopu. Runoni käsittelevät elämää, surua ja kaipuuta. Iloa löytyy pisara. Syviä vesiä taas mittaamaton määrä. Sarkasmia ja ironiaa innoittamaan. Huumoria on höysteenä hippunen. Tyylini on filosofian ja runouden välimaastossa seikkaileva :)) Minulta on ilmestynyt runokirja "Kerin kivestä pumpulia". Runot ovat vuosilta 2005-2008. Sitä saa verkkokirjakaupoista.
 

Annan periksi, vaivun vanhuuden lepoon
Kaikki on koettu ja loppuun kaluttu

Pettymyksille on annettu tilaa
Surulle on aina löydetty sijaa

Annan siis periksi, vaivun ikivihaan
Loputtomaan nuoruuden ivaan

Rakkaus kulki toista tietä
Pakeni epätoivoani, piiloutui varjoihin

Elämä kulki liian lujaa

Ei pysähtynyt, ei edes hidastanut
kohdallani

Toivon valkoinen juna ei odottanut hitaita
surussaan laahustavia

Ei antanut elämä mahdollisuutta
Enää en nöyristele enkä rukoile

Menkööt menojaan, ja vaikka pysähtyisivätkin
sisään en astu

Nuoruuteni ei niille kelvannut
Vanhuuttani en niille anna

On minullakin ylpeyteni

Se onkin ainoa, mitä minulla on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot