Vääräoppisten rakkauskoulu

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mut on koulutettu kestämään,
ottamaan iskut vastaan.
Opetettu kieltämään
kätes jälki siinä kohtaa,

josta-
olen vahva.

Ei haittaa vaikka sinertää
muistojeni mustelmat.
Mut mä pelkään pimeää,
arvet unissa hohtavat.

Niissä jäljissä on rakkaus,
mulle opetat.
Iskuissa suuri viisaus
ja vielä hetken koulutat.

En osaa suojata sydäntä
ja silmiä kirvelee.
Katson kohonnutta kättä,
joka iholla opettelee

minua
-kun vihaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot