ilman.

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieleni olisi liian liukas
ilman suolaisia kyyneleitä.

Elämä sokaisisi
ilman sen pimeitä puolia.

Happanisin täysin
ilman kaikkia ihania makeisia.

Rypistyisin liikaa
ilman sinun kätesi silitystä.

Ilman ei olisi niin väliä,
jollen näkisi sinun hymyilevän.

Selite: 
Ilmaa pitää olla...ilmoja pidellyt. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastakkaista vertailua. Navat vastaikkain koko maapallo välissä.

Melkosen ovela! Kun rupesi miettimään, niin tajusi kaikenlaisia pieniä yksityiskohtia tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot