Täällä palaa!

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun sydämessäni palava on
liekki sinun kaunetesi sammumaton

se polttojäljen jättää minuun
kun tahdon katsoa lävitsesi sinuun

saat hehkumaan minussa rakkauden
huojumaan rajoilla sulan hulluuden

nuolevan tulesi liekki sulattaa
pois sydämeni pinnalta ikiroutaa

ja niin minä vaikeroin kuumassa
rakkauden tulessa ja huumassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot