EI VOI

Runoilija 70eb6f3d5df29db7b2ac800075dabf15

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2016
Viimeksi paikalla: 21.9.2019 11:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitukseni ovat silkkaa mielikuvitustani :)

 
 
ei voi odottaa toiselta
mitä ei itsekkään tee

tai voi 
mutta suuttua ei voi
jos toinen ei tee

ei voi suuttua
jos toinen ei  tuo kuuta taivaalta

tai voi
mutta pettyä ei voi
jos ei tuo

ei voi ajatella tulevansa onnelliseksi
toisen kautta

tai voi
mutta sitten se onkin unta  

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan kilkuttava rytmi runossa
Ollaan hyvillä mielin tasapainossa, harmoniassa ja rakkaudessa <3 
Viisaita ajatuksia
 

Käyttäjän kaikki runot