JOKSEENKIN JOUTAVA

Runoilija 70eb6f3d5df29db7b2ac800075dabf15

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2016
Viimeksi paikalla: 21.9.2019 11:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitukseni ovat silkkaa mielikuvitustani :)

 
 
arvatkaa, mitä tänään sattui
sanoi työtoveri aamukahvilla

arvatkaa kuulkaa, että sattui kummia

avasin jääkaapin oven ja siellä oli iso lappu,
jossa luki, että huomenta ihana äiti!

arvatkaa tarviiko tulla ikinä mitään äitienpäivälahjoja
tai joululahjoja, jotka on vain velvollisuuksia perheeltä?

ei tarvii!

olin niin onnellinen, että herätin lapsen ennen aikojaan
ja kiittelin tippa linssissä siitä lapusta

arvatkaa mitä toinen sanoi?
että sehän oli jokseenkin joutava päähänpisto.

mutta minäpä olen niiiin onnellinen!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienet teot ja eleet voivat olla yllättävän tärkeitä päivän pelastajia <3 
Pelkkää onnea!
 

Käyttäjän kaikki runot