TUTUN NÄKÖINEN

Runoilija 70eb6f3d5df29db7b2ac800075dabf15

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2016
Viimeksi paikalla: 21.9.2019 11:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitukseni ovat silkkaa mielikuvitustani :)

 
 
Lakkasin katsomasta peilistä,
kun tulin tiettyyn ikään.
Ei siinä auta mikään.
En ala haikailla eilistä.

Kunnes vahingossa naama vilahti.
Päässä kilahti,
että tutulta näyttää.
Kuka ihme mun peiliä käyttää?

Liekö joku julkkis tai kaupan kassa,
kunnes tunnistin samassa.

Onpa surkea naama!
Pitänee ottaa säälistä uusi kaava
ja ehdottaa,
että nähtäiskös useammin?



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy olla sinut itsensä kanssa ja katsoa peilistä useammin <3 
kyllähän olenkin, mutta mun runot on pelkkää sanoilla ja ajatuksilla leikittelyä:)
 

Käyttäjän kaikki runot