vuosille 2001-2007

Runoilija Pole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiset vaan enemmän kuin toiset...
 

Jos jokin arpeuttaa ihmisen

Kuolema sen kyllä tekee hyvin

Tulee lähelle ja vie pois jotain mitä ei ikinä voi korvata

Sitä ei voi korjata, ei unohtaa

Kaipaus on oikeasti ikuista

Myös arvet

Mitä se minulle teki?

Vuodet käytin siihen että pelkäsin kiintyä ihmisiin

Käännytin oman onneni pois ainoastaan kuoleman ja menettämisen pelosta

Silloin ajattelini vain olevani niin kova jätkä että voin vaihtaa naista kuin paitaa

Ja niin vaihdoinki. Vaihdoin ja vaihdoin

Sitten kun avasin kuoleman ja oikeasti surin menetystä ensimmäistä kertaa.

Luulin parantuvani ja rakastuin

Minut vain vaihdettiin nopeasti uuteen

Aivan kuin paita

Ironiaako, hyvät naiset ja herrat?

Kuolema on oikeasti sontaa joka ei toimi

Paremmat taivaspaikat eivät helpota tänne jääneiden oloa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot