Hetkinen, herra Putkinen

Runoilija Pole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiset vaan enemmän kuin toiset...
 

Hetkinen
Sanoi herra Putkinen
Voit revitellä kotona

Älä jää kolmos tai nelos
Ööö
Paikalle

Mietin odottaako yöjuontajaa joku
Odottaako hän jotain
Onko hänellä joku
Vai onko hän yksin tuon jälkeen

Bikinit päällä
Ruudun takana turvassa halveksunnalta
Kiimaisilta äijiltä
Sääliviltä naisilta

Jätän teeveen auki aamua varten
Katson huomenta suomea
Keitän kahvit
Lähden töihin

17.15 olen sinua vastassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot