ehkä

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

Hienon illan jälkeen
yksin sänkyyni kaadun
Huomenna jokainen paikalla oloni muistaa
miksi siis en itse oloani juurikaan huomannut

Kaikki tuntevat silloin kuin heille sopii
mutta kun olen se joka soittaa ei kelleekkään käy
on kissan ristijäiset tai kärpäsen hautajaiset

siis olen jälleen yksin
miettien maailmaa, sen kulkua
ja ihmisten matkaa halki sen
ihmetellen kuinka joillain on varaa valita ystävänsä
ja jotkut päivästä toiseen yrittävät todistaa olevansa ystävä

Siis miksi kieltäisin sinun
liittymisen seuraammme
enhän tunne sinua ja saattaisit hyvin olla tuleva ystäväni

...kavereita on paljon
mutta ystäviä vähän...
pitäisi aina muistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun vieraampi pettää, ystävä pysyy rinnalla tukemassa. Se pitää aina muistaa, kyllä. Surusävytteistä on omakin tekstisi. Kaunista ja totuudenmukaista silti. Kiitän minäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot