Pieni hetki

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

Kuljen varjoissa maailman
yhden ainoan elämän
kuljen katuja vilkkaan kaupungin
massaksi massaan sulaudun

kunnes silmäni silmäsi tavoittaa
ja kirkkautesi toivoni uudelleen herättää
haluni sinuun tutustumaan
kaiken vanhan taakse jättämään

nuo sekunnit jotka toisiamme tuijotamme
antoi uskon seuraavaan ihmiseen
ja ehkä täänään hänet tapaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot