Aamu

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

Kaikki tämä elo ihmisten keskellä
ja tunne olevansa osa sitä kaikkea
tuntuu sumentavan
näköni todellisuudelta
ja kun viimein silmäni kirkkaiksi saan
huomaan kaiken sen mitä kaipaan ja olen tavoitellut
lipuvan vaan kauemmaksi tavoittelemattomiin
haaveisiin
ja silti jaksan edelleen kysellä
sinua palamaan luokseni uudestaan

olen tällä kertaa muuttunut
ja nähnyt elämäni sinun silmisi
ja kaiken sen jälkeen haluaisin
herätä viereltäsi

menneisyyttäni en voi unohtaa
ja toivon ettet sitä vaadi
tulevaisuuteni sinuun toivon voivani perustaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipausta, minänsä muuttumista..toivoa rakkaansa viereltä herätäämiseen.
Iloista syntymäpäivää^^

 

Käyttäjän kaikki runot