tammikuun ensimmäinen perjantai

Runoilija 060b073b17a7fc89dfad831a62941b93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2016
Viimeksi paikalla: 4.11.2016 8:42

Asuinpaikka: f11e1c23eef374fcd6f67f0fce0f21c7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 
Tammikuun ensimmäinen perjantai
niin kylmää,
mutta niin kaunista.

Tähtiharso yllämme, 
ja kuu sen seurana
valaisemassa polkuamme. 

Yön vaihtuessa aamuun
tähtiharso repeilee
ja kuu siirtyy loitommas.

Valo sarastaa oikealta
paljasten kasvosi.

Huomaan 
suupieliesi kääntyneen hymyyn
ja silmiesi tuijottavan tyhjyyteen.

Kätkien sisälleen jotain
niin kaunista
haurasta
ja haavoittuvaista.

Jotain omaperäistä
jotain mysteeristä
jotain,
mistä haluan vielä ottaa selvää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee tunne jonkin tärkeän alkamisesta.
Hieman mystinen tunnelma:-)
 

Käyttäjän kaikki runot