Meidän tarina

Runoilija 060b073b17a7fc89dfad831a62941b93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2016
Viimeksi paikalla: 4.11.2016 8:42

Asuinpaikka: f11e1c23eef374fcd6f67f0fce0f21c7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.4.2024

 

En tunne käsikirjoitusta
En sinua
En minua
Enkä meitä

Sattua voi mitä vaan
Kun luku uusi avataan
Sivut käännetään
Ja lähdetään elämään

Kuljetaan tietä tuntematonta
Yhteistä taivalta
Yhteistä matkaa

Kannet kuluneita
Elämää nähneitä
Sivut kuitenkin vielä tyhjiä
Ja vuosien saatossa haalistuneita

Kynät piirtää viivoja
Mustia ja valkoisia
Me päätämme
Miten väritämme

Yhteisen tarinamme.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, oivaltava.
 

Käyttäjän kaikki runot