Kuumeiset näyt

Runoilija Esteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on Elämistä varten!! *****Ei kannata tupista. Ota elämästä kiinni ja rutista!!********************************************************************
 

Pienen lapsen pulleat sormet
poimivat lätäköstä ruusunnupun.
Miten tuuli sen piiskannut irti pensaasta,
sitä ihmettelemään jää.
Raikkaan sateen jälkeen helppo on hengittää.
Perhonen hetken paikallaan väpättää siipiään,
laskeutuu ohrantähkään.
Näkyjäni ihmettelen,
minäkö siinä,
vai itseäni katsonko äitini silmin..!?
Äiti..
Aina oli peittelemässä ja tyynyä
paremmin asettelemassa,
peitonkulmaa suoristamassa,
lapsensa hiuksia silittämässä.
Itsestään kaikkensa antamassa,
kyynelsilmin lapsiaan kantamassa..
Äiti,
sinun hyvä on siellä nyt..
mutta äiti, olitko sinä tässä,
vai uneksinko vain..?
Äiti..!?

Selite: 
Myyräkuumeen kourissa syntynyt runo 22.03-07
Kategoria: 
 

Kommentit

lämpöinen ja äitiä kaipaava runo. Olenkin etsinyt äiti ja lapsirunoja. Hellä runo.

Kuume ei näy runossasi. Siinä on muistojen kultaa. Onnea syntymäpäivänäsi.

Kauniita ja helliä näkyjä kuumeesi on tuottanut.
Lämmin runo näin äitienpäivän aattona. Hauskaa syntymäpäivää.

Kaunista muistojen kultaa on runossasi*
Hyvää syntymäpäivää!!

Hyvä syntymäpäivää. Äideistä parhain.

Valloittavan kaunis runo kuumeharhoista. Kyllä äiti aina lapsistaan huolta kantaa.

 

Käyttäjän kaikki runot