Annatko mut pois?

Runoilija Fizzbeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on taistelu, jota en häviä. Itsenäinen aikuinen nainen... Paitsi mielellisesti =P Niin ainakin vakuuttelen itselleni ;o) Kiitos kaikille runojeni lukijoille, että kommentoijille!
 

Tänään olen se tyttö onnellinen,
joka alttariaan pitkin kulkee.
Tänään päättyy tarina toinen,
joka pimeyteen vaipuu.
Olinhan hetken sun,
nyt jonkun muun.
Tänään, luovutko jo?
Annat käteni toiselle,
jonka vuoro on minua rakastaa,
niinkuin sinä teit aiemmin.

Tänään olen se tyttö onnellinen,
jonka sinä annat pois.
Tänään sinä saatat minut,
alttarille uuteen alkuun.
Ja annat käteni pois.
Tänään me sinetöimme,
oman onnemme pois annoimme.
Jotta nyt,
tänään saan olla se tyttö onnellinen.

Selite: 
Raakile rakkaudesta. Alttaria pitkin ei saata siis morsiammen isä, vaan entinen heila - symboliikkaa kerrakseen =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot