Kesälomafiilis

Runoilija Fizzbeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on taistelu, jota en häviä. Itsenäinen aikuinen nainen... Paitsi mielellisesti =P Niin ainakin vakuuttelen itselleni ;o) Kiitos kaikille runojeni lukijoille, että kommentoijille!
 

Tässä teille kiireetön ja harmoninen runo,
nyt en enään juonia puno,
asiakkaiden päänmenoksi.
Minä se laitan levoksi!

Auringosta nautin ja sitä palvon,
myöhään yöhön ihmettelen ja valvon....

Kutsuja siis auringonottoon,
ja miksei kantonjenkin nostoon,
otetaan vastaan.
Vapaa-aikaani minä satsaan!
Kesälaitumille karkaan näin.
Onhan kesä vielä edessäpäin!

Selite: 
Hyvää kesälomaa mulle ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa rento kesälomafiilis runossasi! Nautitaan nyt syksystä ja uutta kesää odotellessa :)

 

Käyttäjän kaikki runot