Rakkauttako

Runoilija Fizzbeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on taistelu, jota en häviä. Itsenäinen aikuinen nainen... Paitsi mielellisesti =P Niin ainakin vakuuttelen itselleni ;o) Kiitos kaikille runojeni lukijoille, että kommentoijille!
 

Vauhdin hurmaa,
elämän kirmaa.
Joita riimitän yhteen.
Sinä saat minut tuntemaan,
sen hyvän, pahan ja sekalaisen.
Kanssasi jaan mitä tunnen.
Ja jos en, etkä kysy.
Pidän sen sisälläni.
Hymyn siitä huolimatta,
saatat kasvoiltani tavata.

Selite: 
OJ =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus saa aikaan kaikenlaista.Somasti siitä kerroit.

 

Käyttäjän kaikki runot