Valo

Runoilija markkukai

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sosiaalinen kaveri,jokainen ihminen on arvokas.Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi.
 

Ethän pelkoasi,peitä,etkä juokse pakoon pimeää:
Vaikka kaikki tänään,pimeältä näyttää.Huomenna
jo toisin olla voi!
Valo uuden suunnan Sinulle jo näyttää, turvallinen
silloin elämäsi,olla voi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoa syntymäpäivääsi.

Ihanan valoisa, toivoa valava runo!

Pidin tästä runosta, sillä se toi mieleeni hyvän ystäväni.

 

Käyttäjän kaikki runot