Isän ikävä.

Runoilija markkukai

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sosiaalinen kaveri,jokainen ihminen on arvokas.Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi.
 

Isä,minä kaipaan Sinua niin,syliin
tahtoisin tulla ja käteni kaulaan
sulkea syleilyyn

Minä paljosta jäin lapsuuden,ei aikaa
Isä Sinulla,minulle ollutkaan.
Sydän itkenyt on puutetta Isän rakkauden.

En ymmärtänyt,miten paljosta jäin,
kun syliin Isän en päässytkään.

Sydän vielläkin itkee syliä Isän,vaikka
aikuin mies minä olen.
Et arvannut Isä kuinka,syliä,rakkautta,
kaipasin, Sinun.

Pieni poika,vain katsoi ja odotti,jos Isän,
syliin tänään,päästä jo vois ja kietoa kädet
nuo pienet,Sinun kaulaasi saada,minä voin.

Tänäpäivänä Isät,avatkaa syliturvallinen ja
kietokaa kätenne vahvat lapsenne ympärille,
se parasta on mitä Isät,lapsilleen tänään,
antaa voi.

markkukai

Selite: 
RAKKAUS ON KANTAVA VOIMA LAPSEN ELÄMÄSSÄ JA MYÖHEMMIN AIKUISUUDESSA!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot