Tuntisin itseni vahvaksi

Runoilija Tunturipöllö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljastan itseni täysin, mutta mitä siinä häviän.
 

Tuntisin itseni vahvaksi,
Jos en olisikaan niin hermostunut
Jos en olisikaan niin huolestunut

Ottaisin vastaan kaiken tyynesti ja rohkeasti.

Luottaisin itseeni enkä pelkäisi.
Käyttäisin mun viehättävää, hymyilevää ja rohkeaa puolta.

Kirkas on se päivä, kun tajuat että elät juuri niinkuin olet aina halunnut elää, mutta ensin sun täytyy uskaltaa.

Selite: 
Jos haluat elää täysillä se vaatii uskallusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot