Puistossa

Runoilija Tunturipöllö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljastan itseni täysin, mutta mitä siinä häviän.
 

Puistossa vanha mies ulkoluttaa valkoista papukaijaa.
Kaija on kiinni ketjussa ja istuu pilarin päällä.

Puistossa lapset kylpevät suihkulähteessä.
Puistossa kaikki on vihreää paitsi taivas on kirkkaan sininen.

Aurinko paistaa, mutta minulla on kylmä. Sisäinen ristiriita vapaudesta ja sen käyttötavoista.

Olen vapaa kun taivaan lintu, mutta aika valuu hukkaan ja joka aamu on pitkä.

Samperin Berliiniläiset.

Selite: 
Runo on kirjoitettu joskus kesäkuussa Berliinissä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo, tykkäsin :)

Hauska runo, tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot