Superihmiset

Runoilija Tunturipöllö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljastan itseni täysin, mutta mitä siinä häviän.
 

Mua ärsyttää "superihmiset".

Ne jotka puhuvat viittä kieltä, vähintään kolmea sujuvasti.
Ne joilla on mahtavia harrastuksia.

Ne jotka näyttävät hyvältä ja tietävät sen.

Ne jotka liikkuvat paljon ja niistä näkee sen.

Ne joilla on ihana työ ja jotka ovat hyviä siinä.

Ne jotka polttavat tupakkaa tai ne jotka eivät polta eivätkä myöskään halua polttaa.

Ne jotka lukevat kirjan viikossa.

Ne jotka jaksavat tanssia läpi yön, mutta eivät ainakaan myönnä nuuskivansa kolaa.

Ne jotka tekevät taidetta.

Ne joilla on aatteita.

Ne jotka osaavat kirjoittaa.

Ne jotka ovat tämän kaiken jälkeen onnellisia.

Ne jotka rakastavat itseään.

Onneksi tiedän ettei heitä ole.

Selite: 
Tunsin kateutta muita ihmisiä kohtaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot