Mauer Park

Runoilija Tunturipöllö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljastan itseni täysin, mutta mitä siinä häviän.
 

Rikotut pullot välkkyvät katukivillä kuin tuhannet timantit.

On keskipäivä. Aurinko paistaa polttavan kuumasti.
Nurmikko on palanut vaaleaksi.

Rinne on täynnä sitkeitä violettejä kukkia.
Minä istun varjossa kiven päällä yrittäen maalata maisemaa sanoiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin riimitelty, kaunis runo *hymy* :))

Hyvin riimitelty, kaunis runo *hymy* :))

 

Käyttäjän kaikki runot