Jumala, miten uskonsoturi Sinua rakastaa

Runoilija bdf383b3f4c111a4dabffd168e6073ee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2006
Viimeksi paikalla: 26.11.2017 23:01

Asuinpaikka: f1755ca4474b13f536c01837fbf806ec
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiirehdi hitaasti.
 

Mustapartaiset nuorukaiset Allahin nimeen
jihad verkosto toimii ongelmallisten huumerahojen varassa

Kunduz-Baghlan päätiellä
pyhän sodan operaattorit
häätävät vääräuskoisia

väijytykseen komennetut erityistehtävämiehet
noudattavat
päällikön käskyä
uskonsoturit
asettavat
pommeja Allahin tahdosta
kaukosäätimin
liittouman joukkoja
armo liikkuu
ankarassa sumussa
aurinko laskee
palelee
jalat puutuvat
odotus jatkuu
pääsyä vaimon viereen
rauhaa
mujahid
toivoo salaa, jatkaa odotusta
päällikön
määräyksen mukaan
erämaa hiljenee, pimenee
tankit
kaukosäätimet sekaantuneet
toimimattomat
miinako susi?
kohdeajoneuvot tiellä lähenevät
sumu tihenee
näkyvyys heikkenee
miehet juoksevat valtatien reunalla
kyyryssä, valmistautuvat
lapsia ja naisia liikkuu tiellä juuri
pommien kohdalla

heidät häädetään
auta
Muhammed Allah
nämä siviilit pois taistelupaikalta

ei onnistunut
tienvarsipommi ei räjähtänyt
tyrittiin
pahemman kerran
pieleen meni
kohde hävisi
pomminrakentaja saa tuta
taistelijat
raketti-iskun
vuorille vapaapäivää viettämään
lähtevät
miehet
kesällä 4000 talebania Helmand
Jalaballah
joka yö eri kylässä
komentaja Kalakub
kamelit kuskaavat viljaa
mujahid-parantaja sekottaa lääkkeitä ruiskuun

rukousnauha heilahtaa
piikki pakaraan

housujen läpi
kostokierre
Quraishi Baghöan-Kunduz -tiellä
olkisäkkien luona
uudelleen
Jezb-i-Islam -taistelijat
Taleban-taistelijat
poliisi kaksi viikkoa myöhemmin
samalla paikalla kiistää ongelmat valtatiellä

ei kulu päivääkään kun poliisiaseman
väki löydetään kuolleina
Kalakubin kaivajat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot