Kirjoittajan vaivoja

Runoilija bdf383b3f4c111a4dabffd168e6073ee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2006
Viimeksi paikalla: 26.11.2017 23:01

Asuinpaikka: f1755ca4474b13f536c01837fbf806ec
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiirehdi hitaasti.
 

viime viikolla alaraajoissa
kipuja
ei suonenvetoa vaan
pintaverisuonivaivoja
fysiologisesti
laskimoissa
runkosuonien läppien toiminta heikkenee
veri pakkautuu ja lammikoituu
pintasuoniin
jotka ilmenevät

makuuasennossa vaahtoainetta suoniin
tulehtuvat, ominaisuus olla verisuoni katoaa
ja suonen tehtävät toiselle suonelle

toimenpiteen jälkeen kaikki OK tukisukka kolmeksi päiväksi

suonikohjuina
ennalta ehkäisyä liikunta, jumppa,
tukisukat
lihashuolto
liikuttelua
Trombosin, Hirudoid Forte
kliininen tutkimus: havainnointia silmin,
kiputuntemukset ja tarkentava ultraääni eli sonografinen tutkimus
seisten verenvirtaustutkimus
läppien toimintakyvyn arvioimiseksi
leikkaus?
vaahtoruiskutus- tai laserhoito

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot