Ei ainakaan sataan vuoteen

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 0:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Ei ainakaan sataan vuoteen
ole tonttupoika nähnyt
joulunaikaa näin punaisena
ja näin valkoisena

ei ainakaan sataan vuoteen
ole riemusta raikunut
jouluiset laulut
näin iloisina

ei tällaista tunnetta
sydämen seuduilla
joulun aikaan
ainakaan sataan vuoteen

siellä hän hipsii
luminen lakki päässään
ja katoaa yöhön
jouluiseen maahan
satavuotiseen
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aivan erityinen vuosi meille suomalaisille.
Hyvää huomista Itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta. :)
Pirteä, mukava runo, hyvä.
Voi että - ihana =)
Hyvää kannatti odottaa. 
:-)
Tässä on jotain ajatonta :>
Tässä on sitä jotain, joulun tunnelmaa :) sinne jäi tonttu hipsimään :)
Sydämen seuduille sait ihanan tunteen :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot