Sanoja

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Sanoja
jotka voisi kuulla
jokaisen suusta
 
pieniä sanoja
ihan tavallisia
kaikkien osaamia
 
aina ei riitä
kirjaimet ja suu
ja sieltä tuleva ääni
 
joihinkin sanoihin
ja joihinkin hetkiin
tarvitaan sanojaksi
 
äiti
 
Selite: 
Äitille 70-v synttärirämpsy
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana 💕
"Synttärirämpsy" sulattaa äidin ja lukijankin sydämen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot