Merkitys

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Annoin kaiken
itsestäni
vihdoinkin
rohkeuden ja pelon
rajamailla

puhalsin ulos
helpotuksen henkäyksen
ja sain elämän
suurenmoisen

siinä olen
ja siihen jään
itämään
kasvamaan kanssasi
kauniiksi

tarinaksi
joka ei pääty
vaan voimistuu
päivä päivältä
ikuisemmaksi

hipaiset sieluani
jokaisella hymylläsi
valloittavalla

saat vartaloni
järisemään
kosketuksellasi
pumpulin pehmeällä

kerrot
merkityksen
itselläsi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti rakkauden vaikutuksista.
 
Sellainen onkin kaunis merkitys.
Jesta kuinka hieno... kaunis !
Erittäin kaunis rakkausruno. Ilo lukea.
Rakastuneen herkkyyttä sanoissasi
kumppanin, toisen ihmisen löytäminen saa merkityksiä elämän kaikissa sävyissä, koettu onni hohkaa runokuvukseltasi - pidän ajatuksesta "kasvamaan kanssasi" siinä vahva pohja suhteen sidoksille ajassa
aistikas kuvauksesi on sielukas ja syvällinen
 
Kaunis runo...vaikkei se oma merkitys toisesta olekaan kiinni...se löytyy ihan vain itsestä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot