kuin naista rakastelisi

Runoilija 6136dc25ba65cb8768d74a6c1fde4b2c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2018 16:55

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Syntymäpäivä:
20.4.2024
Facebook:

seuraa sinä tietäsi
mille en kenkiäni solminut
seuraa täysikuutasi
äläkä pahalla muista
kun kampata yritin
miksi?
koska olit se
ja jos jotain jäi silmiini
ei ne kyyneleitä voi olla
ei sen niin pidä kulkea
että once in a lifetime?
Suosittelen:
 
maanantai-aamu, sievä kohmelo suvaittakoon nyt sinkkunuorukaisella- vauhdikkaat viikonloput, oman itsensä etsiminen ja niin... jonkun muunkin.
maalari ohittaa matkallani hiekkapuhaltamoon ja kertoo tuoreimmat uutisensa "radalta".. niin, stereotypia, mies joka erosi neljästäkymmenestä vuodesta tovi sitten-hän on hehkeimmillään nyt (mikäli miehestä niin voi sanoa).
ikämies joka baareissa kulkee nyt kun ei ennen ollut aihetta, eikä sinällään olisi vaimo päästänytkään.
nyt uuden maailman avauduttua jaksaa kulkea sängystä sänkyyn., ällöttävä vanha tinnerinhajuinen maalari.
vaan mikäpä se minä olen arvostelemaan.
lyön koneet käyntiin ja meteli saa minut lyömään earit korviin ja raitisilmakypärän päähän. tää mun letku on melkoista kalibeeria, nelisenkymmentä metriä pitkä ja kolmen mulkun paksuinen, sitä on kiva pitää haarovälissään all time long.
puhaltamossa on jo erinäköisiä esineitä, rautaisia- hommahan on oikeastaan aika simppeliä, noihin möykkyihin erilaisiin paineella pusketaan rautahiekkaa joka kantille niin jotta maali elementeissä pysyy kunhan ne maalaamon asti täältä joutavat. ei siinä, leppoisaa hommaa, ei rakettitiedettä mutta omat huonot puolensahan tässä on, arvaamattomat vehkeet ja ainainen korjailu sekä puhdistaminen. tosin nekin tuovat työlle likaisen sekä vaarallisen työn lisän, joten miksi valittaa.
edessäni seisoo kuusi kertaa viisi metrinen metallikolossi, kuljettimiksikin nuita sanovat. siinä on monta muovistakin osaa jotka minun piti suojata tulpilla, teipillä, millä mitäkin ennenkuin pystyin alkamaan kunnolla touhuamaan.
mutta nyt kypärä päässäni, raittiin ilman puskiessa keuhkoihini, taivuttelen kuin tangossa letkuni kanssa eripuolilta rakkaintain-- niin-- kuin naista rakastelisi, lujaa mutta hellästi joka paikan tarkasti nuollen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hauskaa tarinointia. Ainakin letkun paksuus jäi mieleeni ;) 
epäilemättä, ei ole turhan runollisesti muotoiltu mitta =D
Tavallaan kaikki on runoutta, tai sitten ei mikään ;) 
 

Käyttäjän kaikki runot