bussi 3

Runoilija 6136dc25ba65cb8768d74a6c1fde4b2c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2018 16:55

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

seuraa sinä tietäsi
mille en kenkiäni solminut
seuraa täysikuutasi
äläkä pahalla muista
kun kampata yritin
miksi?
koska olit se
ja jos jotain jäi silmiini
ei ne kyyneleitä voi olla
ei sen niin pidä kulkea
että once in a lifetime?
Suosittelen:
 
haverinen, vanha tuttu
kolmannella pysäkillä huitoo
se on ajoissansa ollut
jo vartin pysäkillä kertoo olleen

pari outoa kaijon raitilta
hyppää sekaan puolitäyteen
tiedän kyllä jo varmana
kaupungilla ne pois jää hei

sitten ajetaan täysin tyhjänä
bussi kolmosta

joku satunnainen kulkija
saattaa takaisinpäinkin matkata
ainakin paikallinen kassialma
noora kättänsä nostaa

muuten kuskin porinat
taittuu itsekseensä kiroamiseen
kun pohjoisen alikulkua
painaa ruuhkaan edeten

ajellen bussi tyhjänä
linja kolmosta

ja jos sitä iltavuoroon
niin neljältä riittää säpinää
haverinen siellä on
ja muutama muukin ähisijä

ei mahdu, ei oo penkkejä
ei kelpaa seteli ei sentitkään
ei pääse ulos, osa pysäkille jäi
eikä muillekaan vois elämäänsä tilittää !

niin kuittaa vuoronsa
illan tullen kolmonen
tietää ansainneensa
tuopin
kolmosen


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaista tunnelmaa bussissa tällä kertaa ;)
 

Käyttäjän kaikki runot