Beloved you

Runoilija jää-herne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mamma säger att det är en gåva att vara så känslig som jag är,
Men sen igen så har hon aldrig stått i mina skor, känt mina känslor.
 

I know it broke you down to see me cry rivers
My baby is going to war

And I know u didn't enjoy killing us both
Better than my suicide

But I wear my weddingring with pride
It's all I have left

A memory of the only promise u kept
My promise ring

With my love at war, in your beloved kurdistan
I promise to love

Love myself, I have to, I chose to not go,
Home with my beloved you

Selite: 
En ole kirjoitellut vuosiin, ja olen nyt niin jumissa etten oikein vielä osaa. Mut kyl tää tästä vielä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Moi!

Kyllä se jää vielä sohjoksi sulaa ;>
Hyvältä tämäkin näytti.

Tavallaan kaipaan näissä englanninkielisissä runoissa kummallista sanastoa, joten sitä ehkä jäin kaipaamaan. Mutta se nyt on vain mun outo fetissi.

 

Käyttäjän kaikki runot