Run run baby run

Runoilija jää-herne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mamma säger att det är en gåva att vara så känslig som jag är,
Men sen igen så har hon aldrig stått i mina skor, känt mina känslor.
 

I'm too true to be good for you
and yes I have bad habits too
Isn't it sick that I'm always sober
and I do you better than ever

But honey I am no dream
I'm not going to fade away
And you can't run forever
Just cause you don't want to talk

Give me your runningshoes and
This will be my last cigarette

Or is the habit I should lose
Honey, is it you?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno, loppuu mahtavasti! Asenteellinen, vaikka ehkä tarkoitettu haikeaksikin. Itse näen tässä voittajafiilistä. Väärinhän ei voi tulkita :D !

Kiitos arvosteluista, on aina hienoa lukea muiden mielipiteitä :) Tuo viimeinen varsinkin iski naulan kantaan, ihan sellanen fiilis mulla on nyt :)

very good !

 

Käyttäjän kaikki runot