Kevätriemu

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 



Olin täyttynyt kevätriemusta

             kun pakkasherra tuli ja näpäytti

 

kehtas alkaa paukuttelee

            leveitä henkseleitään

 

Aamuvarhain laitoin tulet pönttöuuniin

            hymyillen


ja varmaan sinäkin

 

rakkaani

 

olit samalla tietoisuudentasolla

                    
kun tulisiveltimesi vedot

             
                  hehkusi


                 ruusunpunan


                         poskilla tunsin



kuplivan naurun

 

kevätriemun

 

 

Selite: 
Hauskaa vkl kaikille runoystäville :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulla räiskyy hellassa juur nyt :)

(ja kohta sängyssä - untenmaille)

:D

Ihanuutta sun runossa
tahtoa ja takkatulta
ystävästä sydänkulta
lämpö paukkupakkasessa
tulen liekki unelmissa
- unelmien riemutuli, aurinkokin riemastuvi
keväistä keikutusta, väliin vähän pakastusta
 
Ihana runo. Samoin sinne, hauskaa vkl   : )
Mukava runo
Ihana, lämpöä ja reimua runossasi!
Ihanaa kerrontaa, kevät ei ihan vielä saavu, kaikki aikanaan <3
Sait selkääsi ja silti viettelet
leikit loimulla
tulen hyräillessä
sinun lauluasi
Ihastuttava runo. Kevätriemu on ihana olotila. Kohta taas on kevät. 
Kevät riemua runosi pursuaa.
Upeaa, lämmintä tunnelmaa luot, keväällä leikitellen, runosi hyvän mielen jättää, kiitos (*˘︶˘*).。.:*♡
 

Käyttäjän kaikki runot