Kristallitimantit

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 


Kun auringon säteet

koskettaa

             joen väreilevää pintaa

                                          Kristallit pisaroi


Kun jalkani

     koskettaa Äiti Maata

                            siinä on timanttia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa
Kaunis runo!
eteerisin sanoin tunnelmoiden läsnä taivas ja maa
timantit kesän sielua kirkastaa
 
Loistavaa kerrontaa, minä en oikeista koruista välitäkään <3
Upea kuva tulee tästä. 
elämä kuin ajan virta hioo timanttia aina hetkessä uudessa,
syvälisen kulkijan kauneutta.
Sinulla on kyky luoda puhdasta kauneutta.
Kristallien pisarointia .. elävän kuvan tuo mieleen.. Ja timantit ovat ikuisia... niin kuin usko Äiti Maan turvaan... Tällaisia ajatuksia upeasta runostasi :)
 

Käyttäjän kaikki runot