Äidin on nyt hyvä olla

Runoilija Kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2015
Viimeksi paikalla: 19.9.2021 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1966

Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja
kuukauden runoilijatar tittelistä 3/2017  💗😊

En halua osallistua enää äänestyksiin.
 

Äiti on aina Äiti- rakkain

Sydämen tuskaa
repaleiset purjeet tuulessa


Istuimme ystävän kanssa paviljongissa
kun kaksi pikkulintua lentää sisälle

taivaallisen viestin tuo
pienet linnut nuo
Isäni ja mummoni

tulivat hakemaan Äitiä taivaaseen


Keuhokuume vie Äidin saattohoitoon

sydämen tuskaa
repaleiset purjeet tuulessa


Näin näyn
kuinka enkelit nostaa Äidin haurasta kehoa

                                   ylös
                                              
                                                           ylös

                                                                                    ylös




Kirjoitin ystävälle 4 päivän päästä
Äidin poismenosta

                                      Onkohan Äiti päässyt valoon?


Samalla hetkellä perhonen

laskeutuu

                  paljaalle reidelleni.



 
Selite: 
Rakas Äiti Anna Sofia 7.1.1038-8.6.2018
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa suureen suruusi <3
Kiitos <3
Liidä, äitisi, liidä! Otan osaa paitsi suruusi myös rauhaasi, koska äitisi leijailee vapaana ja kauniina kuin kesäperhonen. ❤️
Jaksamista ja voimia.
Kaunista muistokirjoitusta
lämpimän läheinen on runokuvauksesi äidin viimeisten aikojen tunnelmista, kauniin hehkun tuovat tunnelmiin nöyryys ja huoli 
sielujen liikkeistä, pidän herkän hauraista viestijöistä keveän hiljaisina ja vapautuneina repalaisten purjeiden liikeissä - voimia suruusi ja kaipaukseesi, äidin läheisyys on ainakin minulle ikuinen
 
Otan osaa syvään suruusi <3 Äitisi varmaankin eli 80 vuotiaaksi?
Todella vaikuttava ja koskettava runo!
Tulee väreet aivan noista yliluonnollisista kokemuksista.
Itsekin olen kokenut joskus.

Lämmin osanottoni suruusi.
*halaa*

Kaunis runo muistolle <3
Kultasiipinen
 
Suljit silmät äidin sen,
sulka siivet kultaisen,
tähtiverhon perhonen,
avasit, ne tahtoen.
 
Lentoasi katselen,
elämäämme aatellen,
täällä keiju maan olen,
siel taivas odotellen.
 

 
Osanottoni : Kultasiiven herkkää kosketusta,niin maankuoren kuin Taivaan väliltä !

Kauniin liikuttavaa kerrontaa,pidän.

Otan osaa.

Voi kun koskettava runosi. Lämmin ajatus ilmojen halki, voimia että surussa eteenpäin ♡
 

Käyttäjän kaikki runot